Wat is beter – microstroomprogramma’s of Healy Resonance?

Wat is nu het verschil in werking met de programma’s in de roze app en de Programma’s die je op afstand kunt draaien in de Resonance, blauwe app? 
 
In juni was er een webinar waar de vraag voorbij kwam: 
Wat is beter – microstroomprogramma’s of Healy Resonance?
 
Hier is het antwoord van Britt Hanlon:
 
Microcurrent-therapie is heel anders dan Radionics (dat is wat u heeft met de Healy Resonance) en beide hebben hun afzonderlijke voordelen. Dus ik kan niet zeggen dat de een beter is dan de ander omdat ze zo verschillend zijn. Als je naar de getuigenissen voor Healy kijkt, zijn veel van hen – de meeste – van mensen die alleen microstroomprogramma’s binnen de Healy draaien, programma’s die op fysiek niveau werken. Er bestaat dus geen twijfel over het voordeel van die microstroomprogramma’s.

Ook als je kijkt naar WAT wordt geleverd in de twee verschillende soorten behandeling, zul je een onderscheid zien: wat er in de microstroom wordt geleverd, zijn twee dingen – microstroom zelf die de voordelen heeft voor de ATP-productie, eiwitsynthese en de toename van de spanning potentieel over het celmembraan – deze drie voordelen zijn alleen afkomstig van de microstroom. En de andere voordelen van de Healy-programma’s zijn de specifieke frequenties die door Nuno Nina worden gegeven en die overeenkomen met organen en problemen met de specifieke organen in het lichaam. Dus die frequenties resoneren met fysieke issues en door die resonantie wordt het probleem aangepakt door die specifieke frequenties.


In tegenstelling hiermee is de behandeling die wordt geleverd met de Healy Resonance een reeks intenties, verklaringen, affirmaties die worden uitgezonden in het energieveld, informatieveld, van de cliënt. Sommige mensen noemen dit vibrerende frequenties in het informatieveld van de cliënt, maar ik noem ze geen frequenties omdat ik die term graag reserveer voor dat aspect van elektrische microstroomgolven die met een bepaalde frequentie stromen. Daarom noem ik de behandeling liever door Healy Resonance affirmaties, verklaringen, intenties etc. Dus ik hoop dat je kunt zien dat deze Healy Resonance-behandeling daarom een ​​veel subtielere aanpak is. Het effect kan echter al dan niet subtiel zijn – ik heb zelf grote levensveranderingen ondergaan na een Timewaver Med-behandeling.


Dus zowel de Microcurrent-programma’s als de Healy Resonance-programma’s zijn nuttig en ik zou op verschillende manieren erg nuttig zijn.

En zoals ik zei in mijn webinar op zaterdag 23 mei, hebben de twee soorten behandelingen gemeen dat ze allebei de Quantum Sensor in de Healy gebruiken om het lichaam met het informatieveld te verbinden. Tijdens microstroomprogramma’s wordt deze informatieveldanalyse gebruikt om te bepalen welke specifieke frequenties de persoon in het microstroomprogramma nodig heeft.

Tijdens een Healy Resonance-analyse wordt de kwantumsensor gebruikt om de geschiktheid van bepaalde remedies voor die persoon te analyseren. Die remedies kunnen helpen bij een bepaald chakra, of het kan een bepaald Bach Bloesem Essentie, Healy programma etc. zijn. Ik hoop dat dit antwoord veel mensen kan helpen het onderscheid tussen de Healy Microcurrent-programma’s en de Healy Resonance-programma’s te begrijpen.

 
– Caroline
 
#nextlevelfrequency
#ourwaytohealconnectandshare