Tsaya van Oosterhout

Biografie Tsaya >

– Marketing & Sales professional
– Kreeft
– Moeder van Montès

Waar ligt mijn kracht?
Mijn kracht ligt in mijn ruimdenkendheid en het vermogen om te relativeren. Hierdoor kan ik situaties, mensen en de wereld vanuit verschillende perspectieven ervaren en benaderen. Door dit toe te passen in mijn werkgebied, blijft de communicatie altijd open en eerlijk en hier streef ik naar als het aankomt op samenwerken.  

Ervaring
Marketing & sales professional met 6 jaar ervaring in evenementen, horeca en marketingbranche. Ik zie mijzelf als een allround ondernemer en commerciële doener en denker met veel ervaring op het organisatorisch vlak. Naast mijn liefde voor ondernemen is mijn zoon Montès (2 jaar) mijn grootste drijfveer en spiegel en zet ik mezelf in om van deze wereld een mooiere plek te maken onder het gezegde “een betere wereld begint bij jezelf”.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Events, marketing & branding zijn in de breedste zin van het woord mijn vakgebieden. Wilt u een event opzetten voor uw bedrijf of heeft u een merk die wel een make-over of social media boost kan gebruiken, dan heb ik een waardevol netwerk en veel ervaring om tot de gewenste resultaten te komen.

WHY, wat zijn onze drijfveren?
Het verhogen van de frequenties en daarmee bevorderen van de vitaliteit en gezondheid van onszelf, de mensen om ons heen en onze cliënten en opdrachtgevers.

In onze Facebook groep Next Level Frequency delen wij informatie & ervaringen voor mensen die, nog, geen ervaringen met Healy hebben en beantwoorden we vragen.

Samenwerken met Tsaya