Silvia Fokkema

Biografie Sylvia >

– Healy
– Hypnotherapeut
– 
Acces Bars en Energetische facelift
– Coaching
– Sterrebeeld Vissen

Getrouwd, 48 jaar, 2 kinderen dochter 22, zoon 19.
Waar word ik blij van: lezen, schilderen, wandelen liefst in het bos, ont-wikkelen, badderen (tsja ik blijf een vis he), sauna, muziek, verbinden


Waar ligt mijn kracht?
Vanuit een periode in mijn leven waar het niet zo goed met mij ging ben ik op een zoektocht gegaan om meer bij mijn gevoel te komen, bij wie ik werkelijk ben. Er is van alles op mijn pad gekomen, precies zoals het moest zijn de Healy, energetisch werk, acces tools, mooie mensen, inzichten, workshops en last but not least Hypnotherapie, waardoor ik ben gegroeid in mezelf en in bewustzijn. Mensen kennen mij o.a. als eerlijk, gedreven, nuchter, nieuwsgierig en creatief daarnaast wil ik jou kennis laten maken met mijn gevoelige en spirituele kant. Healy is vanaf maart een supermooie bijdrage voor mij geweest in meerdere opzichten en ik voel dat het steeds meer gaat worden! Met de Community verwacht ik dat ik veel verbinding kan maken en dat vind ik erg belangrijk.  Nieuwe mensen leren kennen, inspiratie te krijgen, kennis uit te wisselen en van en met elkaar te leren.


Ervaring
Vanaf mijn 20ste werk ik in de arbeidsbemiddeling als intercedent, jobcoach en accountmanager. Mijn drive is om mensen te ont-wikkelen en dus vooruit te helpen. Ik zie het leven als een proces waarin je blijft ont–wikkelen daar ben je nooit klaar mee en dat is naar mijn idee ook de bedoeling van het leven. Je komt steeds meer bij de kern van wie je echt bent en die is al helemaal goed. Wat ik voorheen niet zo kon ervaren, ik moest namelijk veel van mezelf en had mijn lat voor mezelf erg hoog. Je kunt als het ware de lagen die je niet meer dienen eraf pellen als een ui. De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd in coaching, energetisch werk en hypnotherapie.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Ik zie het als mijn missie om jou te begeleiden op jouw pad naar je eigen kern waarin je gewoon kunt ontspannen en lichtheid kunt ervaren want alles zit namelijk al in jezelf. Dat doe ik door mijn persoon, energie, ervaringen en mijn diverse kwaliteiten op maat in te zetten en te combineren. Gun jezelf ook jouw ont-wikkeling! Aangezien ik meerdere Healy’s resonances heb met de meeste mogelijkheden, kan ik deze ook aan je verhuren om kennis te maken met dit bijzondere apparaatje en jou te ondersteunen in de aandacht voor jouw welzijn. Dankbaar ben ik dat ik Healy mij ondersteunt bij het welzijn van mijzelf, mijn gezin en omgeving en hem in kan zetten tijdens de sessies wat heel bijzonder is.

Telefoonnummer: 06-46376520

In onze Facebook groep Next Level Frequency delen wij informatie & ervaringen voor mensen die, nog, geen ervaringen met Healy hebben en beantwoorden we vragen.

Samenwerken met Sylvia