Rob de Greef

Biografie Rob >

– Trainer & life coach
– Reiki master & reconnective healer
– Gids-reisleider & destination management
– Weegschaal

Waar ligt mijn kracht?
Mijn kracht ligt in het feit dat ik snel in verbinding sta met een ander en daarbij, door mijn toewijding, professionaliteit, authenticiteit, levenservaring en humor, onvergetelijke en leerzame ervaringen creëer.

Ervaring
Ik ben als gids-reisleider in 1989 in de reiswereld begonnen, heb de wereld over gereisd, reizen georganiseerd en ben actief met destination management.

Mijn reis naar binnen is in 2003 begonnen met de opleiding Trainer & Life coach met hart en ziel. Na de start van mijn praktijk heb ik me verder gecertificeerd als Bach Bloesem Therapeut, Reiki Master & Reconnective Healer. Zo raakte ik steeds meer bekend in de quantum wereld van energie, frequenties en trillingen.

De Healy brengt een nieuw hoofdstuk en verdieping in mijn leven. Deze schatkist, met zijn 144.000 frequenties, is een enorme verrijking in het proces van coaching.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Heb je behoefte aan een verandering? Werk je jezelf tegen? Kun je je voorstellen welke mogelijkheden er vrijkomen als je je oude patronen leert herkennen en loslaten?

Als coach bied ik je een veilige en uitdagende omgeving waarin je zonder oordeel je gevoelens kunt verkennen en uitwerken wat je dwarszit. Het resultaat is een gelukkiger, tevredener en authentieker leven.

In onze Facebook groep Next Level Frequency delen wij informatie & ervaringen voor mensen die, nog, geen ervaringen met Healy hebben en beantwoorden we vragen.