Kirsten van Lierop

Biografie Kirsten >

– Ervaringsdeskundige kanker, autisme, hoogsensitiviteit
– Sensitherapeut
– Vitaliteitscoach bij ‘Burnout Preventie Brabant’
– Maagd

Waar ligt mijn kracht?
Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van lichamelijke uitdagingen. In 2014 heb ik zelf op 33 jarige leeftijd kanker (leukemie) gekregen, 7 weken na de geboorte van mijn dochter. Een intensieve periode waarin ik veel geleerd heb en positief uit ben gekomen. Desalniettemin kamp ik nog steeds met de lichamelijke gevolgen van de behandeling: geheugenproblemen, pijn, energie, hormonale disbalans, als ook uitdagingen in mijn gezin (autistische dochter), werk, vrienden en familie.

Tijdens mijn behandeling heb ik me enorm machteloos gevoeld. Wilde ik graag zelf de controle terugkrijgen over mijn gezondheid en vitaliteit. Inmiddels zit ik zelf weer aan het roer met de Healy. Meer controle over je eigen gezondheid! Wie wil dat nou niet?


Ervaring
In het bedrijfsleven heb ik als manager veel ervaring opgedaan in het coachen van werknemers. Hierin ben ik betrokken, down-to-earth en doortastend. In mijn praktijk ‘JIJ & Gezondheid’ ben ik Sensitherapeut. Deze therapie herstelt het evenwicht op zowel emotioneel als fysiek vlak. Dit gebeurt door massagetechnieken, ontgifting, voedingsadvies, vitamine & mineralen en het opheffen van emotionele blokkades. De Healy sluit hierbij perfect aan en is een krachtige tool waarmee je thuis verder aan je vitaliteit kan werken.

De liefde voor mijn twee kinderen (2 en 6 jaar) is mijn grootste drijfveer om elke dag het beste uit mijzelf te halen. En ook voor kinderen kun je de Healy inzetten. Zo behandel ik mijn autistische dochter van 6 jaar met veel succes met de Healy Resonance


Wat kan ik voor jou
betekenen?
Hebben jij of je gezinsleden gezondheidsuitdagingen? En wil je hier zelf mee aan de slag? Wil je leren hoe je de Healy in kan zetten voor jouw kinderen? Ik begeleid je hier graag bij. Ook kan ik je alles vertellen hoe je de Healy zakelijk in kan zetten.

Daarnaast ben ik als professional aangesloten bij ‘Burnout Preventie Brabant’. Met een multidisciplinair team begeleiden we werknemers met stressklachten met als doel duurzaam herstel van lichaam en psyche. Ook voor stressklachten kan de Healy ingezet worden. Wil je weten hoe? Neem dan contact met me op.

Why?
Uit eigen ervaring weet ik hoe waardevol je eigen gezondheid en die van familie en vrienden is. En hoe fijn het is als je hier zelf invloed op kan uitoefenen. De Healy is voor mij dé lifestyle tool om zelf controle uit te oefenen op je vitaliteit en gezondheid.

In onze Facebook groep Next Level Frequency delen wij informatie & ervaringen voor mensen die, nog, geen ervaringen met Healy hebben en beantwoorden we vragen.