Karin Dondertman

Biografie Karin >

– Ondernemer
– Hondencoach
– Financial Controller
– Weegschaal

Ik ben Karin Dondertman en ik woon samen met mijn partner Kor Kamphuis.

In 2020 zijn wij verhuisd van Aalsmeer naar Almere (Oosterwold), waar wij ons huis hebben laten bouwen op een kavel aan de bosrand.
Onze droom!

Wij wonen samen met 2 jachthonden en 2 kittens en zijn dol op tennissen, varen en zeilen, skiën, uitgebreid koken met verse biologische ingrediënten! Ook genieten wij enorm van heerlijk met onze honden wandelen in de natuur.

Ik ben Financial Controller, Ondernemer, Hondencoach, Essentiële Olie Deskundige en Healy Verkenner en Pionier. Door mijn werkervaring heb ik helicopterview en goed analyserend vermogen. Ik denk graag in oplossingen, bruis van de ideeën, ben spontaan en open minded.

Mijn kracht is alle beschikbare informatie om te buigen tot  begrijpelijke, leesbare Nederlandse taal en helderheid te scheppen. Hiervoor heb ik E-Learning trainingen ontwikkeld en ben ik een online platform aan het opzetten met vele extra’s, waaronder een app en community.

Mijn passie is om naast het helpen van mensen ook dieren te mogen helpen. Naast de opleiding Welzijn samen met de hond en Communicatie met dieren, kan ik hier nu ook de Healy voor inzetten. Hoe gaaf!

Met de Healy voel ik dat mijn opleidingen, ervaring, expertise en passie voor ondernemen én dieren samenkomen.

Graag heet ik je van harte welkom in mijn team en kijken we samen naar de eindeloze mogelijkheden voor jou persoonlijk, jouw business, jouw gezin én jouw honden en andere dieren!

In onze Facebook groep Next Level Frequency delen wij informatie & ervaringen voor mensen die, nog, geen ervaringen met Healy hebben en beantwoorden we vragen.