Harriet Muskee

Biografie Harriet >

– Financieel Manager, vervoersmanager
– Paardencoach
– Steenbok

Waar ligt mijn kracht?
Ik help graag andere mensen voor een beter gevoel. Dit doe ik door te luisteren en tools aan te reiken, zodat mensen anders naar de dingen gaan kijken. Vanuit deze gedachten andere stappen laten maken.

Ik ben erg punctueel en kom mijn afspraken na. Ik zorg dat dingen snel opgelost worden of ik zorg dat dit gebeurt. Ik kan snel handelen. Ik mag graag regelen en zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Ik ben dan ook vaak de “rechterhand” van iemand. Dit is een eigenschap waar ik goed in ben en wat mij makkelijk af gaat.  Tja, maar dat is niet mijn passie.

Ervaring
Mijn passie zijn paarden. Heel mijn leven ben ik al besmet met het “virus”. Doordat er bij ons thuis geen geld was voor een eigen paard was deze wens enorm groot. Toen ik uiteindelijk genoeg geld had en een eigen paard kon kopen, was ik de koning te rijk. En nog steeds ben.

Kijk mij nou eens op mijn eigen paard zitten dacht ik dan “dat ik dit toch mag meemaken”. Hiervoor ben ik dan ook enorm dankbaar.

Ik vind het belangrijk dat mens en dier zich goed voelen. Hier help ik dan ook graag.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Ik kijk vaak vanuit een ander oogpunt, welke klachten hebben mensen. Door mensen te coachen kun ze zelf inzicht krijgen en hierin hebben de paarden een fijne bijdrage. Ik heb een nuchtere kijk op de dingen, maar zal je hierin wel uitdagen!

Door mijn eigen zoektocht ben ik erachter gekomen dat de klachten die je hebt toch echt in jezelf moet zoeken. Door tools aangereikt te krijgen kun je hiermee aan het werk en proberen de dingen op te lossen/veranderen.

De Healy kan je in dit proces heel goed bijstaan. Met de Healy hoef je geen urenlange gesprekken te voeren. Hij analyseert en geeft je wat je nodig hebt. Het klinkt als een wonder apparaat, maar zo denk ik er ook over.

Met onze paarden kunnen we ook geen gesprek voeren (tenminste de meeste mensen niet), dit gaat vaak op gevoel. De Healy is voor het behandelen van paarden erg fijn. Hiermee kun je veel klachten oplossen.

Ik begeleid je dan ook graag, in het proces voor jezelf en/of voor je paarden.

Als er dan eenmaal “verbinding” is dan gaat alles stromen. Verbinding met jezelf, Verbinding met je paard, Verbinding met de Healy. Het resultaat zal als “MAGISCH” ervaren worden.

www.horse-magic.nl

In onze Facebook groep Next Level Frequency delen wij informatie & ervaringen voor mensen die, nog, geen ervaringen met Healy hebben en beantwoorden we vragen.