Hanneke Wolff

Biografie Hanneke >

–  Hoe BEDRIJF jij de Liefde
– De kracht van eenvoud en oneindige mogelijkheden
– Levenslustcoach
– En wat als alles energie, trilling is.

Waar ligt mijn kracht?
Mijn naam is Hanneke Wolff, mede door de ogen van anderen gezien als een levenslustige wereldreiziger, verfrissende bries, levensverbinder, een warm bad, woordentoverfee, ontwarder, wegwijzer, binnenwereldexplorer, resetter van allerlei rommel wat je niet hoeft te zijn, aandachtschenker, aansteker, mijmeraar, inspirator, coach (= koets), trainer, schrijver, verteller, moeder, dochter, zus en vriendin.

Ervaring
Ik koets zo’n 15 jaar ondernemende bereidwilligen in hun levensverhaal en laat hen helderheid in keuzeland zien. Mijn diversiteit aan interesses en levenskeuzes zorgen voor verscheidene takken van sport. De rode draad is hostmenship, de ander en mezelf het gevoel geven welkom te zijn.
Aandacht geven aan de schoonheid in wat is er wel in plaats van wat is er niet. Ik hou van smaakexplosies en leef mijn leven vol en intens vanuit vertrouwen.
Tevens voed ik mijn kluizenaar regelmatig en ben dan het liefst buiten en ook met me and myself in huis en bij haard/CV. Zorgvuldigheid, open- en eerlijkheid, de dingen benoemen zoals ze zijn en de kracht van kiezen, eenvoud en aandacht dat zijn mijn kernwaarden.

Wat kan ik voor jou betekenen?
De magie van energie, quantumfysica en frequenties hebben al van jongs af aan mijn aandacht. Wat is er nog meer mogelijk is immer mijn vraag. De Healy staat voor mij gelijk aan oneindige mogelijkheden op diep fysiek en mentaal niveau. Einstein was zo gek nog niet, is een gevleugelde uitspraak van mij.

Mijn missie is om middels de Healy de ganse wereld de mogelijkheid te bieden om zijn/haar zelfgenezend vertrouwen aan te spreken en te leven. Laat de levensenergie maar stromen. Gewoon omdat dat kan.

WHY, wat is mijn drijfveer?
Het verhogen van de frequenties en daarmee bevorderen van de vitaliteit en gezondheid van onszelf, de mensen om ons heen en onze cliënten en opdrachtgevers.

In onze Facebook groep Next Level Frequency delen wij informatie & ervaringen voor mensen die, nog, geen ervaringen met Healy hebben en beantwoorden we vragen.

Samenwerken met Hanneke