Daniëlle Tigchelaar

Biografie Daniëlle >

– ​Massagepraktijk
– Spaceholder
– Reikimaster & healer


Waar ligt mijn kracht?
Ik ondersteun mensen in het opnieuw contact maken met hun intuïtie en ze te laten vertrouwen op deze wijsheid, zodat ze gebruik maken van hun eigen intelligentie van het lichaam dat zich door diepe ontspanning zelf kan herstellen. 

Ervaring
Jaren geleden ben ik gestart als sportmasseuse en vanuit een nieuwsgierigheid die telkens weer ontstond, ben ik mij blijven ontwikkelen om een zo groots mogelijk afgestemde behandeling te kunnen geven aan elke cliënt die bij mij komt.

Toen vorig jaar de Healy op mijn pad verscheen, kwam er een langverwachte wens uit. Wetende dat alles energie is en bestaat uit frequenties, is de Healy een enorme bijdrage voor Geestelijk Welzijn en vitaliteit.

De Healy is klein in zijn omvang en groots in zijn werking voor mijzelf en voor de cliënten in mijn praktijk.

Healy geeft een nog preciezer beeld weer van de energie op mentaal en fysiek niveau en thema’s die er spelen. Er kunnen diepere lagen worden aangeraakt in kortere tijd, wat kan zorgen voor een sneller herstel.
Daarnaast is Healy ook inzetbaar voor sporters en het hele gezin door de vele programmagroepen die het biedt. Met als gevolg, dat naast het bezoek in de praktijk, een ieder ook thuis met zijn/haar Welzijn en vitaliteit aan de slag k


WHY, wat zijn mijn drijfveren?
Ik heb als missie om ondersteuning te bieden in lichamelijk en geestelijk welzijn en bewustwording.

Dit doe ik door ieder mensen vanuit een respectvolle ruimte en aanraking, een bewuste ervaring mee te geven van spanning naar ontspanning. 

 

In onze Facebook groep Next Level Frequency delen wij informatie & ervaringen voor mensen die, nog, geen ervaringen met Healy hebben en beantwoorden we vragen.

Samenwerken met Daniëlle