Caroline Waanders

Biografie Caroline >

Business coach
– Maya & Inca sjamaan
Reader & Healer
Stier

Waar ligt mijn kracht?
Mijn kracht ligt in het verbinden van verschillende werelden. De reis van mijn leven is de uitersten in mij te verbinden: de spirituele- en materiële en de binnen- en buitenwereld. Als businesscoach verbind ik ziel en zakelijkheid in een wereld waarin we overgaan naar  volgende dimensies en leven vanuit het hart een steeds grotere rol gaat spelen. Ik begeleid mensen en organisaties in dit veranderingsproces. De Healy is voor mij dé tool in vitaliteit- en zelfmanagement en het managen van transformatie processen bij mensen en in organisaties. Ik heb een grote drijfveer dat te delen met mijn Next Level Frequency team en nieuwe teamleden en de resten de wereld.

Ervaring
Gestart als contextueel gezinstherapeut heb ik, na een aantal jaren, de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven met outplacement, loopbaanadvies en cultuurveranderingsprocessen. Sinds 1995 heb ik mijn bedrijf voor (team)coaching en cultuurveranderingsprocessen. Achmea en de Hogescholen in het noorden van het land zijn mijn opdrachtgevers. Vanaf 1990 is mijn spirituele ontwikkeling gestart en heb ik mij als reader, healer ontwikkeld. In de Healy business komen mijn ondernemerschap, intuïtie, creativiteit en netwerkkwaliteiten volledig tot zijn recht. In de Next Level FrequencyCommunity deel ik graag mijn kennis en ervaringen met een groot publiek. Ik heb een grote Passie voor het leven in de natuur volgens mijn eigen natuur. Ik woon in Zuid Oost Friesland op een unieke plek tegenover het bos aan de Tjongervallei samen met mijn hondje Tara. Het is hier echt stil en ’s nachts echt donker dat maakt dat ik mijn volledig kan verbinden met de Kracht van de natuur. Mijn motto is leven met hart en ziel.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Ik begeleid ondernemers bij de (door) ontwikkeling van hun ondernemerschap & bedrijfsactiviteiten dmv (team) coaching. Wil jij de Healy toevoegen aan jouw bedrijfsactiviteiten? Laat het me weten, ik begeleid je graag hierbij. 

WHY, wat zijn onze drijfveren?
Het verhogen van de frequenties en daarmee bevorderen van de vitaliteit en gezondheid van onszelf, de mensen om ons heen en onze cliënten en opdrachtgevers.

In onze Facebook groep Next Level Frequency delen wij informatie & ervaringen voor mensen die, nog, geen ervaringen met Healy hebben en beantwoorden we vragen.