Pick your Healy

De juiste Healy voor jou

Je kunt kiezen uit verschillende Healy-pakketten. Elke Healy Editie bestaat uit de Healy-hardware en een groep programma’s voor een specifieke toepassing. Natuurlijk kun je op elk moment programmagroepen aan je Healy toevoegen, mocht je meer functies nodig hebben. De toepassingsgebieden van de Healy zijn georganiseerd in verschillende programmagroepen, waarin verscheidene aspecten van bio-energetische balancering worden behandeld, waarmee je een overzicht hebt van wat Healy voor jou kan doen en zodat je kunt aanschaffen wat je werkelijk nodig hebt. Elke Editie bevat programma groepen waarin programma’s voor een specifiek toepassingsgebied, zoals bv. pijn, slaap, detox, bio-energetica, fitness en beauty.

Pick your Healy

Bij elke Healy inbegrepen

–  1x Healy-hardware in kartonnen verpakking  –
–  2x Aansluitkabel, 96 cm op drukknop 2 mm  –
–  4x Kleefelektroden drukknop rond Ø 32 mm  –
–  2x Armbandelektrode zwart  –
–  1x Oorclipelektrode, paar  –
–  20x Viltjes voor oorclipelektroden  –
–  Oplaadkabel USB 0,15 m  –
– Toegang tot de Medical Cloud –
–  2 Jaar garantie  –
–  Niet goed, geld terug (binnen twee weken)  –

Pick your Healy

Healy Resonance

Als je het beste voor jezelf, je gezin, dieren en anderen wilt is de Resonance een goede investering, het is dé Tesla van Healy❣️

Tevens het apparaat voor therapeutisch gebruik. Naast de roze app met microstroom ontvang je de Heal adviser app. Met deze app kun je resonantie en aura analyses maken en ontvang je een aantal extra programma’s, waaronder Schussler zouten, Bach remedies en Materia Medica.

Healy-hardware incl. Healy-apps met Healy Holistic Health Plus en Healy Resonance met extra Aura- en Resonance-module; incl. toegang tot de medical cloud. Healy adviser app voor het maken van resonantie en aura analyses op afstand.

2.538,97 incl. btw

Pick your Healy

Healy Holistic Health Plus

Bevat alle programma groepen van de Healy Holistic Health
en leren, fitness, beroep, beauty, de chakra en beschermingsprogramma’s.

1.522,16 incl. btw

+Leren – 9 programma’s
Je leert bijzonder gemakkelijk als het leuk, gemakkelijk en ontspannen toegaat. Tegenwoordig worden zelfs jonge mensen geconfronteerd met grote uitdagingen zoals examenstress, mentale stress, prestatiedruk, sociale angst en andere vormen van druk en stress. Zowel op school als op de universiteit worden jonge mensen aan stress en een enorme druk blootgesteld om te presteren. En dan zijn ze nog niet eens aan hun beroepsleven begonnen. Deze stress uit zich vaak als concentratie- problemen, burn-out, verslaving, dwangmatig handelen of een depressie. Healy biedt programma’s om het geheugen, de concentratie, de stressvermindering en de creativiteit te ondersteunen.

Vooral tijdens hun examentijd kunnen studenten baat hebben bij de Healy-technologie. Een gezonde en diepe slaap moet, net als studeren en concentreren, bio-energetisch worden bevorderd.

+Fitness – 8 programma’s
In de huidige maatschappij bewegen mensen over het algemeen te weinig en houden er ongezonde gewoontes op na. Fitness is een goede manier om tegenwicht te bieden en te zorgen voor lichamelijk, gees- telijk en emotioneel welzijn. Regelmatige lichamelijke inspanning moet altijd worden gevolgd door een herstelfase. Verder is een gezonde en evenwichtige voeding met veel voedingsstoffen en vezels van es- sentieel belang. Als we fit zijn, zijn we ook in balans en vinden we ons geestelijke middelpunt.

Vooral in tijden van stress, bij een burn-out of depressie is het van belang om je middelpunt te vinden. De Healy Fitness Programma’s zijn ontwikkeld met deze basisgedachte in het achterhoofd. De programma’s zijn zowel op lichaam als geest gericht omdat wij er vast van overtuigd zijn dat een langdurig evenwichtige en holistische psycho-fysieke constitutie zowel lichaam als geest moet omvatten.

Onze Healy fitnessprogramma’s leggen daarom de nadruk op de holistische bio-energetische onder- steuning van vier essentiële gebieden: spieren, prestatie, gewicht en ontspanning. Deze combinatie is daarom ook geschikt voor iedereen die van sport houdt en tot op hoge leeftijd actief wil blijven.

+Beroep – 7 programma’s
Mensen in een beroepsleven met veel stress voelen zich vaak gevangen in een tredmolen. Ze bevinden zich misschien al een hele tijd in een situatie waarin ze weinig toekwamen aan hun eigen behoeftes en wensen. Tijdens zo’n persoonlijke crisis is een belofte van buitenaf vaak belangrijker dan een innerlijke stem die ons aanspoort om te pauzeren of een andere weg in te slaan. Als jij je innerlijke stem te lang negeert en je voortdurend over je eigen grenzen gaat, kan het lichaam een ‘weigerhouding’ aannemen die ertoe leidt dat functionele gebieden volledig worden gedeactiveerd. Dit kan vervolgens leiden tot lang- durige vermoeidheid, uitputting, slaapstoornissen en overgevoeligheid voor stress.

Wij hebben de ervaring opgedaan dat Healy een waardevolle bio-energetische ondersteuning kan zijn voor een actief beroepsleven door het aanbieden van programma’s die de bevordering van diepe ont- spanning en een fysiek, psychisch en emotioneel evenwicht als doelstelling hebben voor mensen die belast worden door de stress van alledag.

+Beauty – 6 programma’s
De huid bedekt het lichaam en vormt de fysieke barrière tussen ons uiterlijk en innerlijk. Het is ons groot- ste orgaan dat vele essentiële functies vervult. Het is niet alleen ademhalings-, stofwisselings- en be- schermingsorgaan in één, maar ook ons ‘visitekaartje’ dat staat voor schoonheid, jeugdigheid en ge- zondheid. Uiterlijke schoonheid wordt wel degelijk beïnvloed door innerlijke schoonheid, die op haar beurt weer wordt beïnvloed door factoren zoals de gezondheid van de ingewanden, innerlijk evenwicht en geluk.

Healy heeft in de Healy Beauty programma’s niet alleen Nuno Nina’s ervaring met bio-energetische ondersteuning van het innerlijke evenwicht en ontspanning geïntegreerd, maar ook zijn expertise bij het vaststellen van de juiste frequenties voor een duurzame bio-energetische ondersteuning van de huid.

+Chakra’s – 7 programma’s
Het chakrasysteem is al duizenden jaren oud en er zijn sporen van terug te vinden bij veel culturen overal ter wereld. In de culturen van de Hopi, Inca en Maya zijn er bijvoorbeeld verwijzingen naar chakra’s te vinden. Een groot aantal van de Aziatische leerstellingen en religies is gebaseerd op de principes van de Indiase chakra’s. De Indiase chakraleerstellingen hebben een dusdanig grote invloed dat zij de basis vormen voor het Boeddhisme en Hindoeïsme, evenals voor verschillende technieken op het gebied van oefeningen voor lichaam en energie zoals yoga, tai chi, ayurveda, TCM en spirituele heling.

Verder zijn de leerstellingen algemeen geaccepteerd door zowel spirituele als energetische helers en vormen zij de ook de basis voor de meeste energetische en helende methodes. De chakra’s dienen als mediators voor het fysieke lichaam en het energieveld (de aura) en men veronderstelt dat zij functioneren als een soort omzetter.
Volgens dit model zouden de chakra’s zijn verbonden met de diverse auralagen en de meridianen (energiebanen) van het lichaam. Daarnaast kunnen chakra’s energie uit de kosmos en de spirituele wereld absorberen.

Geabsorbeerde energie (vibraties) kan weldadig en nuttig zijn (‘positieve’ invloed) of een ‘negatieve’ invloed hebben. Volgens de chakra leerstellingen zijn er zeven hoofdchakra’s die langs de wervelkolom liggen of in de verticale centrale as van het lichaam, die de Kundalini-energiebaan volgt van het wortelchakra tot het kruinchakra. Volgens het chakrasysteem stroomt de kundalini-kracht door deze veronderstelde energie- baan (sushumna- of hara-baan genoemd) naar boven.

+Bescherming – 8 programma’s
Deze energetische programma’s moeten een energetisch tegenwicht vormen tegen elektrosmog, stress, geopatische verstoringen of negatieve invloeden en bescherming bieden tegen bio-energetische inzin- kingen. De beschermende programma’s ontvouwen hun effect rechtstreeks in het informatieveld. Het informatieveld heeft veel verschillende namen, bijvoorbeeld morfogenetisch veld, akanashkroniek, etc. Het informatieveld is een veld dat ons overal en altijd omringt en waarin de mentale en fysieke wereld op elkaar inwerken.

Als je deze programma’s gebruikt, heb je in principe geen elektroden nodig. Je kunt echter het effect van de programma’s versterken door de elektroden te gebruiken.

Pick your Healy

Healy Holistic Health

Bevat Gold-cyclus en Diep Cyclus en de programmagroepen:
Pijn en Psyche, Bio-energetische balans 1 en 2, Mentale balans, Meridianen 1 en 2, Slaap en Huid.

1.013,76 incl. btw

+Pijn/psyche – 8 programma’s
Pijn kan verschillende oorzaken hebben en is in principe een waarschuwingssignaal van het lichaam dat er fysiek of psychologisch iets mis is. Omdat pijn zich vaak in spieren, gewrichten, het hoofd, organen of weef- sels voordoet, is pijntherapie een van de belangrijkste gebieden van de hedendaagse geneeskunde.

Pijn is vaak een complex geheel van een fysiek trauma en de herinnering aan een trauma, verzuring van weefsel, toxiciteit van weefsel, een vermindering van celenergie of een gebrek aan regeneratie. Pijn heeft een tweeledig effect. Dat wil zeggen dat informatie in twee richtingen loopt. Fysieke pijn beïnvloedt emoties en omgekeerd zijn emoties en de psyche van invloed op pijn. De groep pijn en psyche bevat 6 programma’s: van chronische pijn op verschillende gebieden zoals rug, hoofd en gewrichten en 2 psyche programma’s: depressie en angsten.

+Bio-energetische balans – 1 tot 12 programma’s
Immuunsysteem: Activering van het bio-energetische afweersysteem van het lichaam

Verkoudheid: Bio-energetische kalmering van de slijmvliezen
Allergie: Bio-energetische balancering voor hulp bij het verzachten van allergische reacties
Ogen: Energetische balancering van het zichtvermogen
Hormonen: Bio-energetische balancering van het hormoonsysteem
Ingewanden: Bio-energetische stimulatie van de ingewandenfuncties
Zenuwen: Bio-energetische regulatie van het zenuwstelsel
Beweeglijkheid: Bio-energetische mobilisatie van de gewrichten
Doorbloedingssysteem: Bio-energetische stimulatie van de energievoorraad in het lichaam
Potentie: Bio-energetische stimulatie van de voortplantingsorganen
Menopauze: Bio-energetische regulatie van de hormonale balans
Menstruatie lokaal: Lokale ontspanning van de onderbuik

+Bio-energetische balans – 2 tot 12 programma’s
Gastro-intestinaal: Bio-energetische balancering van het maag-darmkanaal
Infecties: Balancering van het bio-energetische afweersysteem
Amandelen: Energetische balancering van het immuunsysteem bij infecties
Leverfunctie: Bio-energetische bevordering van het levermetabolisme
Intolerantie: Bio-energetische verzorging van voedseltolerantie
Gifstoffen: Bio-energetische stimulatie van de uitscheidingsprocessen in het lichaam
Hoofd: Bio-energetische vermindering van spanningen
Prostaat: Energetische ondersteuning van de prostaatklier
Longfunctie: Bio-energetische optimalisatie van de longfunctie
Schildklier: Bio-energetische regulatie van de schildklierfunctie
Gewrichten en botten: Bio-energetische stimulatie van de uitscheiding van metabolismeproducten
Ischias lokaal: Lokale stimulatie van het ischias-zenuwgebied
+Mentale balans – 8 programma’s
De mentale balans en het onderbewustzijn van de mens zijn complex. Zij bieden plaats aan alle gevoelens en gedachten, maar ook aan alle karaktereigenschappen en de persoonlijkheid van een mens. De mens is een eenheid van lichaam, geest en ziel. Zoals de psychosomatiek aantoont, kunnen fysieke klachten dus worden veroorzaakt door geestelijke onevenwichtigheid. Deze invloed werkt ook omgekeerd. Zo kan het lichaam, bijvoorbeeld de darmen, een enorme invloed hebben op de geestelijke gesteldheid van een mens. Om het populair te zeggen: als de mens een gezonde geest en ziel heeft, is hij evenwichtig en vitaal.

Traumatische ervaringen zijn deels onbewuste ervaringen die vanuit het verleden nog invloed uitoefenen op het heden. Ze hebben een blijvend effect op de geestelijke en lichamelijke toestand van een mens omdat deze het trauma niet heeft verwerkt, geen plaats heeft gegeven of heeft losgelaten. Een onevenwichtigheid kan leiden tot verschillende aandoeningen die we alle willen vermijden, zoals depressie, onrust, verslaving, neurose en andere symptomen. In de mentale balansgroep vindt je de bio-energetische ondersteuning voor je geestelijk evenwicht.

+Meridianen
Volgens de traditionele Chinese geneeskunde (TCG) vloeit de levensenergie (Qi) in banen oftewel meridianen. Volgens dit concept zijn er twaalf hoofdbanen en elke meridiaan is toegewezen aan een functio- nele cirkel (orgaansysteem). De daarmee corresponderende acupunctuurpunten zijn met de meridianen verbonden als kralen aan een snoer. Bovendien zijn acupunctuurpunten gerelateerd aan en verbonden met organen of delen van organen. De acupuncturist stimuleert en activeert deze punten en probeert zo de genezing van het orgaan te beïnvloeden.

De individuele programma’s volgens het meridiaansysteem van Dr. Reinhold Voll zijn bedoeld om de individuele meridianen bio-energetisch te stimuleren en bestaande blokkades te harmoniseren.

+Meridianen – 1 tot 10 programma’s
Allergiemeridiaan: Energetische desensibilisatie van de energiestroming
Bindweefsel:Energetische regulatie van het bindweefsel
Blaas: Regulatie van de energieregeling van de blaas
Dikke darm: Harmonisatie van het energieveld van de dikke darm
Dunne darm: Harmonisatie van de energieregeling van de dunne darm
Vetdegeneratie: Energetische regulatie van de celopname
Galblaas: Energetische regulatie van de vetverbranding
Gewrichten: Energetisch balanceren van de beweegbaarheid
Huid: Energetische bevordering van de energiepaden van de huid
Hart: Energetische stimulatie van de hartenergie
+Meridianen – 2 tot 10 programma’s
Evenwicht hormoonhuis- houding: Energetische balancering van de hormoonhuishouding
Bloedsomloop: Energetische regulatie van de bloedcirculatie
Lever: Energetische regulatie van het metabolisme
Longen: Energetische balancering van het ademhalingssysteem
Lymfesysteem: Energetische regulatie van het lymfesysteem
Maag: Energetische harmonisatie van de maagfunctie
Milt-alvleesklier: Stimulatie van het energieveld van de milt en de alvleesklier
Zenuwmeridiaan: Energetische harmonisatie van de zenuwfunctie
Nieren: Energieregeling van de vloeistofbalans
Orgaanmeridiaan: Harmonisatie van de energiestroom in de organen
+Slaap – 4 programma’s
We brengen ongeveer een derde van ons leven slapend door. De behoefte aan slaap varieert van mens tot mens, maar gemiddeld hebben we ongeveer 7,5 uur per dag nodig. Afhankelijk van leeftijd en situatie kan het dus voorkomen dat er 4 tot 12 uur slaap nodig is, hetzij aan één stuk of over de dag verspreid. Slaap is van levensbelang en dient ertoe om het lichaam te regenereren en de indrukken van de dag te verwerken. Gestoorde slaap kan ons evenwicht verstoren en op de lange duur zelfs ziek maken.

Langer aanhoudende slaapstoornissen kunnen tot fysieke vermoeidheid, gezondheidsklachten en een verzwakking van het immuunsysteem leiden. Verder kan slechte slaapkwaliteit ook een negatief effect hebben op onze gevoelens en een belasting voor onze psyche vormen. Healy kan je bio-energetische ondersteuning bieden om na een lange dag of na de stress van alledag sneller tot rust te komen. De programma’s in deze Slaap groep bevorderen een diepe en ontspannen slaap.

+Huid – 5 programma’s
Wonden kunnen zich overal voordoen, zowel aan de binnen- als buitenkant van ons lichaam. Er kan letsel ontstaan door een gewelddadige, onbedoelde of gerichte actie die resulteert in het loslaten van weefsel of de vernietiging van huid, slijmhuid of organen. Door gebruik te maken van de Healy kun je tijdens de genezingsperiode niet alleen bio-energetische ondersteuning geven aan de heling van schaafwonden, snijwonden, kneuzingen en operatiewonden, maar ook aan wonden die ontstaan door ziektes waarbij de bloedsomloop wordt gestoord.

Acne komt met name in het gezicht van de betroffene voor. Afgezien van de uiterlijke ‘onvolkomenheid’, doet er zich vaak ook pijn voor. Het innerlijke conflict, dat kan bestaan uit een geestelijke onevenwichtig- heid of een mogelijke voedselintolerantie, is letterlijk aan het gezicht van de betroffene af te lezen. Healy kan je de juiste bio-energetische ondersteuning bieden voor beschadigde huid.

Als een verwonding niet mooi glad heelt, vormt er zich littekenweefsel dat een bron van verstoring kan vormen. Een onbehandeld litteken kan een verscheidenheid aan soms ernstige klachten veroorzaken, die zowel voor het lichaam als de ziel van de betroffene een belasting kan vormen. Onze ervaring is dat littekens de oorzaak of een versterkende factor kunnen zijn voor chronische pijn, osteoartritis, hormonale aandoeningen, beperkte mobiliteit, depressie, allergieën en neurologische aandoeningen. Het blijkt dat de aandoeningen zich zelden rechtstreeks voordoen in de buurt van het litteken, maar in plaats daarvan optreden in de zwakste delen van het lichaam.

Pick your Healy

Healy Gold

Drie programma groepen:
Gold, Diep Cyclus en Bio-energetisch support

505,35 incl. btw

+Pure
Het Puur programma is het ideale startpunt voor iedereen die Healy voor het eerst gebruikt. Het is ontworpen om het organisme te helpen herstellen van de bio-energetische effecten van milieuverontreinigende stoffen, toxines, een ongezond voedingspatroon en andere negatieve factoren.

Het begint met het ondersteunen van de filterorganen en bereidt het lichaam voor en acclimatiseert het naar microstroomfrequenties.

+Care
Zorg geeft een aanzet om het immuunsysteem te ondersteunen. Door zachtjes frequenties aan te bieden die het bio-energetische veld versterken en ondersteunen, wordt het versterkt en ondersteund. Zorgfrequenties voeden immuuncellen en organen. Wanneer het bio-energetische veld zwak of beschadigd is, kan dit uiteindelijk ertoe leiden dat het lichaam vatbaar wordt voor (ernstige) onevenwichtigheden. Als deze onevenwichtigheden aanhouden, lopen we het risico op ongemak.

Zorg verdeelt ‘verzorgende’ energieën en frequenties in en rond het lichaam zodat de ondersteunende signalen de cellulaire communicatie versterken om het lichaam te helpen zijn eigen immuunroutes op de beste manier te ondersteunen.

+Balance
Balans, fijne balans van de verschillende lichaamsfuncties is erg belangrijk voor ons fysieke en mentale welzijn. Balans verwijst naar de bio-energetische balans van de nieren, bloedsomloop, lymfestelsel en hormonen. Het is een ideaal programma voor een diepe bio-energetische balans van het energieveld van het lichaam.

Het draaien van Balance is een geweldige manier om het immuunsysteem in balans te brengen met de constante uitdagingen van emotionele en mentale participatie. Wat we denken en waar we ons op focussen, kunnen we creëren. Een mooie balans hier kan het lichaam helpen het immuunsysteem van de lichaams- en geestverbinding uit te lijnen.

+Being
Het Being programma wordt gezien als een ondersteunende reeks frequenties om de geest en het mentale welzijn in balans te brengen. Het creëren van een solide en ondersteunende structuur voor hogere staten van mentale verwerking.

Het kan ook worden gezien als het immuunsysteem van de geest. Waar het ons voorziet van ondersteunende en verzorgende frequenties die onze ziel afstemmen op de hoger vibrerende energievelden. Dit kan helpen om een ​​meer ondersteunende mentale en emotionele ervaring in het fysieke lichaam te creëren.

+Energie
Prestaties hebben ondersteuning nodig. Of je nu een goed opgeleide competitieve atleet, een gestreste manager of een drukke moeder bent, Energie moet je helpen om bio-energetisch efficiënter om te gaan met fysieke en mentale energetische behoeften.
+Relax
Relax biedt frequenties om te helpen bij een ontspannend antistresseffect. Stress is vaak de oorzaak van hyperactiviteit en onevenwichtigheden in het lichaam. Relax gaat ook over het overgeven en loslaten van de energieën die ons in een constante lus van chronische stress houden. Volgens ons begrip worden veel ziekten veroorzaakt door continue stress.

Het moderne leven weerhoudt velen van ons ervan onze dagelijkse zorgen en stress los te laten. Deze negatieve patronen kunnen verankeren in ons bio-energetische veld en signalen afgeven waarvan we ons niet eens bewust zijn. Relax ondersteunt dit hele proces en op een krachtige maar zachte manier. Dit is essentieel voor herstel en spanning loslaten.

+Release
Er zijn veel verschillende oorzaken van pijn. Pijn kan bijvoorbeeld een symptoom zijn van hyperactiviteit van het weefsel. Als alternatief of als aanvulling op de klassieke pijnapplicaties biedt Healy ook een pijnprogramma genaamd “Release” aan in de Nuno Nina Gold Cycle. Release is ontworpen om pijn bij de kernoorsprong te verminderen. In dit programma werk je systemisch in het bio-energetische veld van het lichaam, ongeacht waar de pijn zich in het lichaam bevindt, men denkt dat het afkomstig is van een of andere energetische locatie die zich manifesteert vanuit gebieden van het bio-energetische veld naar beneden in de fysieke vorm.

Dit programma probeert pijn bij de oorspronkelijke bron te lokaliseren om volledig te verwijderen van een hoger niveau van zijn. Dit wordt gezien als het binnengaan van het causale energielichaam en de pijn richten op de bron.

+Diepe Cyclus – 12 programma’s
De programma’s van de Diepe Cyclus worden dagelijks toegepast in de Uno Vita Klinik for Integrert Medisin (kliniek voor geïntegreerde geneeskunde) in het Noorse Oslo en veel cliënten gebruiken ze ook thuis. De programma’s van de Diepe Cyclus zijn een variatie op en uitbreiding van de gewaardeerde Nuno Ni- na Goudcyclus programma’s en kunnen hiermee uitstekend worden gecombineerd. De ontwikkeling van de programma’s van de Diepe Cyclus is het resultaat van de ervaringen die Fredrik Poleszynski sinds 2009 heeft opgedaan met microstroom-frequentietherapie. De programma’s zijn nauw verwant met de integratieve denkwijze van Nuno Nina en zijn Gold-frequentiesets. De programma’s van de Diepe Cyclus nemen een speciale plaats in bij de applicaties in het bio-energetische veld en zijn over het algemeen uitgebreider dan de programma’s van de Goudcyclus.

De systemische therapie van Nuno Nina en de programma’s van de Diepe Cyclus horen thuis bij de alternatieve geneeskunde en vertegenwoordigen een bio-energetische balancering. In zijn kliniek voor integratieve geneeskunde in Oslo behandelt Jan Fredrik Poleszynski verschillende clienten met chronische vermoeidheid of een beperkt celmetabolisme. Cliënten met chronische gezond- heidsproblemen gebruiken andere aanvullende programma’s, zoals Ontgifting, samen met een concreter programma zoals Vertering, als zij na een lange behandelingsperiode nog steeds problemen met de spijsvertering hebben. Als de spijsverteringsproblemen direct verband houden met stress, kan Innerlijke Rust helpen om een bio-energetisch evenwicht te vinden.
De programma’s van de Diepe Cyclus werken op verschillende niveaus en mogen niet direct aan het begin worden gebruikt. Je moet geleidelijk wennen aan de frequentietoepassing. Twee weken na ontvangst van de Healy worden daarom de programma’s van de Deep Cycle geladen.